Sweets & Smiles
Tiziano’s Sweet Dream: A New Wheelchair for a Rising Paralympic Star

Το Γλυκό Όνειρο του Tiziano: Ένα Νέο Αμαξίδιο για έναν Αναδυόμενο Παραολυμπιακό Αστέρα

Aug 08, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 05/09/2024

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!

Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τα 1.500€ για το αναπηρικό αμαξίδιο του Τιτσιάνο. Είμαστε πλέον σε επαφή με τον κατασκευαστή του αμαξιδίου, ο οποίος έχει ήδη λάβει τις μετρήσεις του Τιτσιάνο και έχει ξεκινήσει επίσημα τη διαδικασία. Εκτιμάται ότι το προσαρμοσμένο αμαξίδιο θα είναι έτοιμο και θα παραδοθεί τις πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις και το τελικό βίντεο!

 

Ποιος είναι ο Τιτσιάνο;

Γνωρίστε τον Tiziano García, έναν 17χρονο με ένα μεγάλο όνειρο: να γίνει ο καλύτερος παραολυμπιακός παίκτης μπάσκετ της Αργεντινής και μια μέρα να παίξει στην Ευρώπη. Η αποφασιστικότητα και το πάθος του Tiziano για το άθλημα είναι αδιαμφισβήτητα. Προπονείται ασταμάτητα, πιέζοντας τον εαυτό του κάθε μέρα για να πλησιάσει στον στόχο του. Αλλά υπάρχει κάτι που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο του: το αμαξίδιό του.

Η ιστορία του Tiziano για επιμονή και ανθεκτικότητα μας έχει συγκινήσει βαθιά, και θέλουμε να τον βοηθήσουμε να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Γι' αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε μια ειδική εκστρατεία:

Από σήμερα μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, θα δωρίσουμε 1€ για κάθε νέο πελάτη που εγγράφεται στο Snack Pilot.

Στόχος του Sweets & Smiles είναι να συγκεντρώσει 1.500 € για να δωρίσει στον Tiziano ένα αμαξίδιο φτιαγμένο κατά παραγγελία, σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες του και τις αθλητικές του φιλοδοξίες.

 📹Για να παρακολουθήσετε το βίντεο σχετικά με αυτό το έργο, κάντε κλικ εδώ.

Το ταξίδι του Tiziano:

Η πορεία του Tiziano δεν ήταν εύκολη. Όταν ήταν μόλις έξι ετών, μια τραγική πυρκαγιά στο σπίτι του του πήρε τη μητέρα του και τα πόδια του. Για να τον βοηθήσουν να αναρρώσει και να παραμείνει ενεργός, άρχισε να παίζει μπάσκετ στο σχολείο. Οι δάσκαλοί του είδαν γρήγορα το φυσικό του ταλέντο, και με την ενθάρρυνσή τους, άρχισε να προπονείται σοβαρά. Σήμερα, είναι βασικός παίκτης για την ομάδα Almirante Brown στην Αργεντινή.

Η σκληρή δουλειά και το ταλέντο του τράβηξαν την προσοχή της Εθνικής Ομάδας Νέων Παραολυμπιακών της Αργεντινής, και έκτοτε έχει παίξει σε εθνικά και διεθνή τουρνουά. Η πιο πρόσφατη επιτυχία του; Η νίκη στους Παναμερικανικούς Αγώνες 2023 στην Κολομβία με την ομάδα του.

Γιατί ένα νέο αμαξίδιο έχει σημασία:

Αυτή τη στιγμή, ο Tiziano παίζει με ένα αμαξίδιο που του δωρήθηκε από τον δήμο του. Αν και είναι αρκετό για προπόνηση, δεν είναι ιδανικό για έναν αθλητή πλήρους απασχόλησης όπως αυτός. Ένα αμαξίδιο φτιαγμένο κατά παραγγελία θα επιτρέψει στον Tiziano να παίζει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, βοηθώντας τον να επαγγελματοποιηθεί και να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει ο καλύτερος παίκτης της Αργεντινής και, μια μέρα, να παίξει στην Ευρώπη.

Η αποφασιστικότητα και το θάρρος του Tiziano έχουν εμπνεύσει όλους εδώ στο Sweets & Smiles και στο Snack Pilot, και θέλουμε να τον βοηθήσουμε να φτάσει στο γλυκό του όνειρο.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

Με την απλή εγγραφή σας στο Snack Pilot, μπορείτε να συμβάλλετε στην υπόθεση του Tiziano. Για κάθε νέα εγγραφή μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, θα δωρίσουμε 1 € για το νέο του αμαξίδιο.

Για να κάνουμε αυτήν την εκστρατεία ακόμη πιο γλυκιά, έχουμε μειώσει τις τιμές μας, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε το πρώτο σας κουτί για μόλις 9,99 €!

Ας ενωθούμε για να υποστηρίξουμε τον Tiziano σε αυτό το ταξίδι και να τον βοηθήσουμε να πραγματοποιήσει το όνειρό του!

 

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα για ενημερώσεις σχετικά με την ιστορία του Tiziano και την πρόοδό μας.